CoPuppy - είναι ένα πρωτόκολλο GameFi, με υπηρεσίες συλλογής, μάχη, δάνεια NFT και αξιολογήσεις NFT

in #copuppy2 months ago

Το CoPuppy NFT είναι μια ενδιαφέρουσα πλατφόρμα που προσφέρει διαφορετικά NFT, μάχες, δάνεια, τσαρτ και gamefi metaverses.

Στο CoPuppy, οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν περιοχές που έχουν μεγαλύτερες ευκαιρίες για τους χρήστες να αυξήσουν το εισόδημά τους. Γιατί όπως είναι γνωστό σήμερα, πολλές πλατφόρμες NFT προσφέρουν μόνο στην αγορά και δεν παρέχουν άλλες δυνατότητες που ανταποκρίνονται στις διάφορες ανάγκες των χρηστών.

Αν και δεν είναι όλοι οι χρήστες NFT δημιουργοί ή συλλέκτες περιεχομένου, μερικές φορές θέλουν να κερδίζουν χρήματα με το να γίνουν συμμετέχοντες ή παρέχοντας δάνεια σε άλλους χρήστες. Έτσι, το CoPuppy, το οποίο είναι το πρώτο έργο Dogy NFT που ξεκίνησε στην BSC, επιδιώκει να εισαγάγει μια πλατφόρμα NFT που προσφέρει λειτουργίες που μπορούν να ανταποκριθούν στις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών.

Οι χρήστες μπορούν να βρουν τα NFT token τους και να πολεμήσουν και να λάβουν ανταμοιβές. Αναπτύχθηκε από επαγγελματίες που γνωρίζουν ήδη τον τομέα NFT, το CoPuppy θα είναι μια πλατφόρμα NFT με δυνατότητες μελλοντικής ανάπτυξης. Το CoPuppy είναι πεπεισμένο ότι αυτή η πλατφόρμα θα προσελκύσει περισσότερους χρήστες κρυπτονομισμάτων.

Το CoPuppy Show είναι εύκολο στη χρήση και έχει μοντέρνα εμφάνιση με εύχρηστη απόκριση. Οι πελάτες μπορούν σίγουρα να δουν τα δεδομένα για το CoPuppy εδώ, όπως τις συνθήκες και τι πρέπει να φέρει στο τραπέζι το CoPuppy. Εδώ ο ειδικός δείχνει τα διάφορα NFT που μπορεί να αγοράσει ο πελάτης. Αυτό είναι σημαντικό γιατί οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν ποια είναι τα οφέλη αυτού του διακριτικού NFT. Η νόμιμη αρχή εμφανίζεται επίσης στον ιστότοπο, επομένως οι πελάτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν επειδή η διαχείριση που παρέχεται από το CoPuppy υποβλήθηκε σε αναθεωρήσεις από ειδικούς. Επιπλέον, ο προγραμματιστής έχει επίσης στενούς συνεργάτες CoPuppy, όπως GameStarter, MATH και ούτω καθεξής.

Χαρακτηριστικά CoPuppy

Το μόνο που χρειάζεται το στάδιο CoPuppy για τους πελάτες τους είναι να παρέχουν μια μέθοδο με την οποία οι πελάτες τους μπορούν να κερδίσουν περισσότερα από όσα έχουν. Το CoPuppy Elements συνδυάζει:

Το CoPuppy θα επιτρέψει στους πελάτες του να επιβιώσουν σε ένα σύμπαν γεμάτο με διάφορες δυνατότητες και στοιχεία του @PlayToEarnGames.

Το CoPuppy Stage αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω σε ένα εργαλείο DAO που θα αναπτύξει το περιβάλλον τους. Αυτό θα συμβεί όταν ο πελάτης αποθηκεύσει το διακριτικό στο πλαίσιο και αποκλειστεί για 30 έως 90 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων ο πελάτης αποζημιώνεται. Αποζημιώθηκαν δωρεάν με ένα απροσδόκητο μυστικό κουτί. λευκό χαρτί

Το CoPuppy επιτρέπει στους πελάτες να γίνουν πάροχοι ρευστότητας κάνοντας tokening μάρκες LP και πληρώνοντας για αυτό.

Οι πελάτες μπορούν να πολεμήσουν με διαφορετικούς πελάτες με τα NFT token τους σε συντονισμένες μάχες επιπέδου. Ο αγώνας θα περιλαμβάνει 100 νεαρά κουτάβια διαφόρων σχημάτων και 10 μοναδικά επίπεδα για να κυνηγήσουν αποζημίωση από τις νίκες του αγώνα #PlayToEarnGames.

Το CoPuppy παρέχει κάρτες εκδηλώσεων και κοινόχρηστους κατόχους καρτών όπου οι πελάτες μπορούν να λάβουν προκαταβολές σε μετρητά για στιγμιότυπα δανείου στη σκηνή.

Το CoPuppy είναι πεπεισμένο ότι, ως το πρώτο εγχείρημα Puppy NFT που ξεκίνησε με την Binance Smart Chain, θα είναι μια αποτελεσματική πρωτοβουλία NFT στον κλάδο, ιδιαίτερα με τη βοήθεια ποιοτικής εργασίας, ιδιωτών αγοραστών, κοντινών οργανισμών συνεργατών και της κοινότητας. Αυτό θα ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα με δυνατότητες ανάπτυξης. Όσον αφορά τα νομίσματα NFT, μπορεί να εκπλαγείτε από το CoPuppy, το οποίο ήταν το πρώτο σκυλί NFT που κυκλοφόρησε στη διαδικασία Binance Smart Chain. Οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από νέα αντικείμενα, όπως συλλεκτικά αντικείμενα, μάχες, δάνεια, ψήφους, παιχνίδι και το multiverse στο CoPuppy. Τα άτομα μπορούν να γίνουν κατόχους κουπονιών NFT, να ανταγωνιστούν με άλλα εγγεγραμμένα διακριτικά μελών ή να γίνουν πάροχοι ρευστότητας και να λάβουν ανταμοιβές χρησιμοποιώντας αυτές τις δυνατότητες. Όπως μπορούμε να δούμε στη διεύθυνση https://copuppy-1.gitbook.io/copuppy/. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να είστε πρόθυμοι να συμμετάσχετε σε αυτό το εγχείρημα, μπορείτε και ενδέχεται να λάβετε τα οφέλη σε αντάλλαγμα. Ωστόσο, επειδή οι άνθρωποι πίσω από αυτήν την πρωτοβουλία είναι τόσο λαμπεροί, πιστεύω ότι το μέλλον αυτού του προγράμματος είναι λαμπρό.

Metaverse Multi-Factor CoPuppy "DeFi + NFT"

Στο CoPuppy, εάν είστε κάτοχος μιας κάρτας Genesis (κάρτα 3D-NFT του CoPuppy), έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε και να ψηφίσετε για το "Puppy Word" (συντομογραφία του CoPuppy). Αυτό είναι ένα ενιαίο δικαίωμα. Σε συνδυασμό με τη διαχείριση του NFT DAO, μπορεί να εγγυηθεί τα δικαιώματα των αρχικών χρηστών και να δει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των χρηστών στο έργο. Εξάλλου, το να κρατάς Genesis Tokens είναι πολύ πιο ελκυστικό από το να κρατάς μεγάλες ποσότητες μάρκες FT. Σωστά?

Το CoPuppy απορροφά επίσης την ουσία του [Play for Money], του "Puppy Battle" (παιχνίδι καρτών 2D στο CoPuppy) που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν διαφορετικές ομάδες, να αγοράζουν τους σκύλους NFT, να κλειδώνουν μάρκες και να χρησιμοποιούν πετράδια Commit για να κερδίσουν . Κάθε σκύλος έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, αναβαθμίσεις, εξόρυξη, αναπαραγωγή και άλλους συνδέσμους που βοηθούν στην αύξηση της κυκλοφορίας των $ CP (CoPuppy Native Tokens). Το παιχνίδι «blazer» όχι μόνο μπορεί να βγάλει χρήματα συνδυάζοντας διαφορετικές κάρτες 2D NFT, αλλά και να τροφοδοτήσει τους «ιθαγενείς». Οι κάτοχοι 3D NFT μπορούν να συνεχίσουν να λαμβάνουν μερίσματα από παιχνίδια. Αυτός ο σχεδιασμός ενισχύει τη σχέση μεταξύ των διαφόρων τομέων.

Το CoPuppy έχει δημιουργήσει ένα αντίστροφο οικοσύστημα σύμφωνα με την τρέχουσα εξέλιξη του NFT + DEFI γύρω από τα συλλεκτικά αντικείμενα, τα παιχνίδια και τα οικονομικά. Με βάση το BSC (Binance Smart Chain), αυτό θα είναι το πιο αναμενόμενο έργο NFT στο BSC.

Token πληροφορίες

Το CP είναι ένα στάδιο τετράγωνης αλυσίδας που αντικαθιστά τις ανταμοιβές οργάνωσης διακριτικών με NFT. Τα χρήματα, τα παιχνίδια, οι ταινίες, η μουσική, τα παιχνίδια υπολογιστή, τα μέσα ροής και το κίνημα "Work By Puppy" για τη δημιουργία ασυνήθιστων NFT στην ανοιχτή ένωση Binance Smart Chain, όπως και η μεγάλη κανονική οργάνωση, είναι διαθέσιμα για τους κατόχους της CP.

Η ομαδοποίηση CoPuppy NFT είναι άπειρη, το παιχνίδι γίνεται εργαλείο καταστροφής και η σχετική πρόοδος ανανεώνει την ευελιξία του NFT. Το διακριτικό για τη φάση Αντιγραφής είναι CP (CoPuppy Token). Η κατάποση CP θα μπορούσε να επιτύχει απίστευτα ασφαλή NFT και να βοηθήσει στη δημιουργία του σταδίου με τρόπο αβλαβή για τα βιολογικά συστήματα.

  • Tokеnаmе: Coruрру
  • Σύμβολο κουπονιού: CP
  • Διεύθυνση σύμβασης: 0x82C19905B036bf4E329740989DCF6аE441AE26с1
  • Smart Chain: BSC
  • Μέγιστη προσφορά: 1.000.000.000 CP

Διανομή Token

  • Το 25% από τη συνολική κατανομή πηγαίνει στον τομέα της μάχης Purru
  • 20% διατίθεται στον τομέα εξόρυξης ρευστότητας
  • Το 2% διανέμεται στο Σχέδιο Μπόνους της κάρτας Geneѕіѕ.
  • 50% πηγαίνει στο πρόγραμμα μπόνους για κοινή χρήση καρτών.
  • Ενώ το 3% πηγαίνει στην ομάδα για κίνητρο.

Οι χρήστες θα πρέπει επίσης να έχουν υπόψη τους ότι οι κάρτες μάχης NFT αναπόφευκτα μειώνονται στις ανταμοιβές από το pole. Αυτοί οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες για να αποκτήσουν μάρκες μετά την ολοκλήρωση της ανάθεσης διακριτικών. Έτσι, ένας μεγάλος αριθμός κουπονιών θα μείνει κολλημένος σε θέσεις για μια περίοδο που θα αποσυρθεί. NFT BSC GameFi Metaverse PlayToEarn

συμπέρασμα

Για να βοηθήσει το CoPuppy να δημιουργήσει έναν πρότυπο οργανισμό που δεσμεύεται με χρήματα, η Puppies παρουσίασε ένα σχέδιο κλειδώματος του DAO. Τα σχέδια χωρίζονται σε 30 ημέρες, 60 ημέρες και 90 ημέρες, όπως υποδεικνύεται από την περίοδο κλειδώματος $ CP. Οι πελάτες καταστημάτων μπορούν να κάνουν ανάληψη χρημάτων μετά τη συμπλήρωση της χρονικής περιόδου. Χρυσό και πληρώστε και αποκτήστε την ευκαιρία να ανοίξετε το Surprise Mystery Box δωρεάν, όπως υποδεικνύεται από τη συνολική περίοδο και την περίοδο αποθήκευσης.

Η αγορά ταμπόν προσέλκυσε επίσης πρόσφατα την προσοχή της ιδέας NFT για να προσελκύσει την προσοχή της παγκόσμιας αγοράς. Από την άλλη πλευρά, η ιδέα του παιχνιδιού που προσφέρει η Co-Chippy παρέχει ένα οικοσύστημα που συνδυάζει νέα NFT και καθαρότερα, πιο ισχυρά και καινοτόμα παιχνίδια. Το συν-κουτάβι έχει μεγάλες δυνατότητες και ελπίζω να προσπαθήσετε να γίνετε μέλος της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε παρακάτω:

Website : https://bsc.copuppy.io/
Medium : https://medium.com/copuppy-bsc
Doc : https://copuppy-1.gitbook.io/copuppy/
Twitter : https://twitter.com/CoPuppy_BSC
Telegram : https://t.me/copuppy_bsc
Coinmarketcap : https://coinmarketcap.com/currencies/copuppy/

Belleylock
0x61BAdc3CE5aF1BCfb54130931B662c92be8F78B7

Sort:  
Loading...

Coin Marketplace

STEEM 0.30
TRX 0.06
JST 0.041
BTC 37703.48
ETH 2586.13
USDT 1.00
SBD 4.09