CRYPTASSIST - Lopullinen joukko krypttoihin liittyviä työkaluja yhdellä helppokäyttöisellä sovelluksella.

in #crypto3 years ago

Cryptassist (CTA), kriittisen valuutan resurssi ja tiedotusfoorumi julkistavat odotetulla ICO: lla 28. kesäkuuta 2018.

Cryptassistin tehtävänä on tarjota kaikille pääsy salausominaisuuksien maailmaan monilla keskeisillä työkaluilla, kaikilta kaupankäynnin ja uutisvaroitusten, OTC-pörssien ja jopa pankkikortin avulla. Mitään helppokäyttöisiä kryptoosiin liittyviä ominaisuuksia ei ole olemassa.

"Pyrimme yksinkertaistamaan kriittisen kaupankäynnin ja tutkimuksen kaikkia osa-alueita niin, että kaikilla keskimääräisestä haltijasta kokeneelle päivittäiselle kauppiaalle on samat tiedot ja kehittyneet resurssit, jotta tietoinen kaupankäyntipäätös tehdään."

Monimutkaisuuden ongelma kasvavissa salausmarkkinoilla on saavuttanut huippunsa. Kesäkuusta 2018 lähtien on syntynyt yli 1600 krypto-valuuttaa ja blockchain-projekteja, puhumattakaan 100: n epäonnistuneista. Coinschedule.comin mukaan vain 2018 julkaistiin tähän mennessä vain 471 ICO: ta. Markkinoiden kasvaessa ongelmana on myös kaikkien sellaisten resurssien saatavuus, jotka ovat tarpeen tämän monimutkaisen ympäristön ymmärtämiseksi. Blockchain-tutkimusmatkailijat ovat erinomainen esimerkki. Jokainen uusi kolikko todennäköisesti vaatii oman blockchain explorerin.

Esimerkiksi Multi-Coin Block Explorer -sovelluksella käyttäjä voi syöttää jonkin monista kolikon julkisista osoitteista yhdeksi hakupalkiksi sen sijaan, että hänen olisi etsittävä erillisiä lohkojen etsimiä jokaiselle kolikolle. Mutta se on vain yksi Cryptassistin monista ominaisuuksista.

Tarvitsetko kaupankäynnin ja arbitraasin hälytyksiä, etsitään tulevia ICO: ita, etsitään kryptoosi liittyvää lahjakkuutta, vertaillaan kauppapareja, tarvitset uutisia sen julkaisemishetkellä tai ehkä haluat vain rentoutua CryptoGo: n laajennetun todellisuuspelin avulla, Cryptassist on sinun yhden luukun keskittymä mihinkään kryptoosiin liittyvään. Sisältää myös OTC-vaihdon, sekä täysin lisensoitu spot-vaihto CTA-haltijoiden alennetuilla maksuilla.
CASTcredit-card-defook.jpg
Pankkikortilla käyttäjä voi viettää 50 parasta kruunua valuuttaa kaikkialla maailmassa, jossa Visa ja MasterCard hyväksytään. Missään muualla löydät niin monia olennaisia ominaisuuksia ob yksi helppokäyttöinen alusta.

SOVELLUS JA LIIKETOIMINTAMALLI
Applikations- och affärsmodellen
Monet Cryptassist-sovelluksen tarjoamista palveluista ovat vapaita käyttämään, ja muut ominaisuudet, kuten Trading Alerts, Cryptstarter ja OTC Exchange, ovat käyttömaksuja erittäin kohtuullisin kustannuksin.

CRYPTASSISTEN DEFLACTION MALLI
Cryptassist esittelee innovatiivisen deflaatiomallin. Sovelluksen maksullisiin ominaisuuksiin käytetyt kolikot poltetaan sitten. Tämä vähentää jatkuvasti tarjontaa, mikä torjuu hintavastusta markkinoilla. Vähemmän tarjonta rohkaisee jäljellä olevien kolikoiden arvoa.

CTA-Deflation-Model.jpg

CRYPTASSIST INITIAL COIN OFFERING
Cryptassist hyväksyy maksut sekä pankki- että PayPal-maksutilanteissa että Top 100 * krypto-valuutat, jotka on lueteltu CoinMarketCapissa klo 12.00 CST: ssä 28.6.2018
Käyttäjät voivat myös lähettää ehdotuksia muista kryptovaluutoista osoitteeseen [email protected]

28/06/2018 - 11/08/2018

Cryptassist-alustan ominaisuudet sisältävät:

 • Pankkikortti - antaa käyttäjälle mahdollisuuden täyttää korttinsa 50 parhaan valuutan ja käyttää sitä missä tahansa, joka hyväksyy Visa- tai MasterCard-kortin.
  *CryptoGo - ilmainen laajennetun todellisuuden app, jossa käyttäjät voivat etsiä, paikantaa ja vastaanottaa konkreettisia palkkioita - crypto.
 • Cryptstarter - innovatiivinen kryptocurrency crowdfunding-ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat kerätä varoja luovia projekteja varten.
  *Exchange - täysin toimiluvan spot-vaihto, joka tarjoaa täyden krypto-valuutan kaupankäynnin CTA-kaupoissa.
 • Multi-Coin Block Explorer - jonka avulla käyttäjät voivat poistaa useiden estoketjun etsimiä useiden kolikoiden tapahtumahistoriasta
 • ChatPay - sosiaalisen viestinnän ja online-maksujärjestelmä, joka toimii hajautetulla verkolla.
  *Philanthropy Innovation - jonka avulla käyttäjät voivat lahjoittaa voittoa tavoittelemattomille organisaatioille joko fiatissa tai top 50 salausvaluutassa. Lahjoituksia voidaan seurata reaaliaikaisesti ja lähettää lahjoitusten vaikutukset linkitettyyn sosiaalisen median tiliin
 • Arbitraasi mahdollisuudet -hälytykset - käyttäjät voivat saada hälytyksiä, kun valitut metallirahat näyttävät tiettyjä hintoja tietyissä pörsseissä ja arbitraasi-mahdollisuudet esillä.
 • ICO Assistant - auttaa projektin perustajat suunnittelemaan hankkeensa ja käynnistämään ICOn pääoman hankkimiseksi.
 • Missä viipyä Crypto - tietokanta ja kartta, jossa näytetään, missä crypto voidaan käyttää. Käyttäjät voivat lähettää ehdotuksia salausystävällisten yritysten sisällyttämiseksi niihin.
 • Cryptassist Webshop - Löydä tuhansia tuotteita edulliseen hintaan. Voit tehdä ostoksia 50 suurimman krypto-valuutan kanssa ja lähettää ne kotiovellesi.
 • Cryptassist Freelancer - yritysten liittäminen freelance-lahjakkuuksiin yhteistyöhön crypto-projekteissa.
  Uutispäivitykset - henkilökohtaiset reaaliaikaiset crypto-aiheiset uutisilmoitukset johtavien lähteiden kautta.
 • OTC Trading Platform - käyttäjät voivat luetella ja etsiä pienimuotoisia krypto-valuuttoja, jotka voidaan myydä yli-the-counter (OTC). Cryptassist toimii vartiointipalveluna.
 • Yksi kaupankäynnin työkalu - yksi alusta, jonka avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden ja käydä kauppaa yli 50 pörssiä yhdessä paikassa.
 • Sosiaalisen median skanneri - tarkastele trendikenttiä ja analysoi sosiaalisen äänenvoimakkuuden kuvaajilla valittujen krypto-valuuttojen hinnoittelua käyttäen räätälöityjä asetuksia.
 • Yhteisön foorumi - käyttäjät voivat osallistua tarjoamalla ja keräämällä tietoja ja keskustelemalla kriittisiä valuuttoja koskevista aiheista. Maantieteellisiä tai kielitaitoja on saatavilla.
 • Kaupankäyntihälytykset - henkilökohtainen profiilin luominen ja valinnaiset kaupankäynnin hälytykset, jotka sopivat kauppiaiden erityistarpeisiin.
 • Cryptopedia - tietokanta saatavilla olevista verkkosivustoista, blogeista ja foorumeista, jotka kattavat salausvaluutat. Maantieteellisiä tai kielitaitoja on saatavilla.
 • ICO: t ja Airdrops - tietoja tulevista ICO: eista, Bounty-ohjelmista ja Airdropsista.
 • Muokattavat kaaviot - yksittäiset kolikot ja kokonaismarkkinahinnat ja -määrät.
 • Portfolion visualisointi ja hallinta - Käyttäjät voivat tarkastella salkkua helposti ymmärrettävissä ja muokattavissa.
 • Integraatio - kokonaisvaltainen näkymä ulkoisilta sivustoilta, jotka osoittavat krypto-valuuttojen kaivostoiminnan vertailuja Bitcoiniin, kaikkein suosituimpiin salausvaluutanvaihtoihin ja crypto-valuuttamarkkinoiden kanta-luokituksiin.
 • Real-Time Statistics - tarkastele ajantasaista tilastoa käyttäjän suosituimmasta kolikonvalinnasta ja tärkeimmistä vaihto-markkinoista.
 • Crypto Compare - Käyttäjät voivat tarkastella ja vertailla krypto kaupankäyntipareja ja nähdä, mitkä kolikot ovat vaihdettavissa.

DAG BASED ALGORITHM
Cryptassist muuntaa DAG-pohjaisen algoritmin pysyäkseen kriittisen teknologian eturintamassa.

Liity keskusteluun Cryptassist Telegram Groupissa: https://t.me/CryptAssistCoin

Verkkosivusto:
Hemsida: https://www.cryptassist.io
Whitepaper: https://www.cryptassist.io/assets/downloads/whitepaper.pdf
Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/cryptassistcoin
Twitter: https://www.twitter.com/cryptassistcoin
Instagram: https://www.instagram.com/cryptassistcoin/
Youtube: https://www.youtube.com/c/CryptAssistCoin
Medium: https://medium.com/@cryptassistcoin
VK: https://vk.com/cryptassistcoin
GitHub: https://github.com/Cryptassist/Cryptassist/tree/master/doc
LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/cryptassist/
Reddit: https://www.reddit.com/r/CryptAssist/
Telegram Grupp: https://t.me/CryptAssistCoin
Bitcointalk ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4553885.0
Bitcointalk Bounty: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4563578.0

CTA-logo2-Tshirt-300dpi(1)22.jpg

*Jotkut salausvaluudet suljetaan pois käsittelykomplikaatioiden vuoksi. Tähän kuuluvat USDT, IOTA, BitShares, Mixin, Cortex, MaidSafeCoin, Huobi, Token, Factom, WaykiChain, Electroneum, GXChain ja Steem. Kaikki ylimääräiset poissulkemiset näkyvät Cryptassist-sivustolla: https://www.cryptassist.io

Sort:  

Obviously that in Cryptassist there are skilled professional people. The staff is excellent. In the chats very politely and competently answer, sometimes even very difficult questions.

i love the project what cryptassist will deliver to crypto enthusiast, it will more useful than any other ICO and has many advantages

Long article and clear introduction to Cryptassist. thank you

Congratulations @cryptassist! You have completed the following achievement on Steemit and have been rewarded with new badge(s) :

Award for the number of posts published

Click on the badge to view your Board of Honor.
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

To support your work, I also upvoted your post!

Do not miss the last post from @steemitboard:
SteemitBoard World Cup Contest - The results, the winners and the prizes

Do you like SteemitBoard's project? Then Vote for its witness and get one more award!

An unreal number of advantages!

A good meeting, I believe the project will be successful

Cryptassist is a revolution! Cryptassist is the link between the cryptocurrency and its users.
Cryptocurrencies and blockchain are the future of the world we live in.
And Cryptassist cryptocurrency will be available to all!!!
Project developers and best wishes! (personal text, thank you)

Cryptassist Debit card! Follow the link to the website and watch the video on how to use..Easy

this app is not only good for crypto investors and traders. it will also be useful for airdrop and bounty hunters!

Thats amazing, life is easier for all. this is really a ground breaking project.

Cryptassist - is
success! Cryptassist will solve the problem and make cryptocurrency
available to everyone in everyday life.(this is my personal text, thank you!)

Nice! Cryptassist will conquer the world, you can read it in any language

Let Cryptassist help you with the Cryptassist ICO assistant!

And you already connected to the project? No? Rather, connect, it has a unique, separate room for tasks with quick moderation and convenient conditions for easy and quick execution of tasks.

The project is very ambitious and will work all over the world. Thanks for the provided article.

Hyvä idea ja erinomainen suorituskyky. Mielestäni kova korkki kootaan ilman ongelmia

No, tarkkailen projektin kehitystä ja sen kehitystä ja tietenkin onnea crowdsdaleilla

Näen, että Cryptassist on hieno projekti, jolla on luotettava tiimi, joten älä hämmästy, jos monet tähän projektiin liittyneet sijoittajat ja olen varma tulevista projekteista voi olla sujuvasti ja menestyksekkäästi.

Let dreams come true with Cryptassist! I wish all the contributors the best of luck of winning a Tesla :)

Simplicity, Design & easy, intuitiv to use applications will be key to success. All ideas and features of Cryptassist are excellent!

This is a good idea. Being able to fund your projects via crypto. Another way to innovate and create a better future for all of us.

Nice project!

Extremely important and inventive undertaking. exceptionally commendable ventures and his benefit shockingly too.

The #CryptAssist debit card can be used anywhere in the world where Visa and MasterCard is supported. So easy to make transactions.

Great project

The Cryptassist mission is to supply everybody with liberated access to the universe of crypto-resources through a variety of basic devices with everything from exchanging and news alarms, to an OTC trade and even a check card.

Extremely profitable and creative venture. exceptionally commendable speculations and his benefit shockingly moreover.

A very valuable and innovative project. very investment-worthy and its perk is amazing also.

It is really great seeing cryptassist making a lot of effort to bring the project to the world easily in different ways. good intuition.

Thanks for sharing such a valuable stuff

The project is very ambitious and will work all over the world. Thanks for the provided article.

Cryptassist received a lot of positive attention and feedback from both Korean and international investors who attended the event.

A unique platform of applications and functions, with its spot-exchange, I think it is necessary to increase the amount of crypto currency in the wallet.

I believe this project would be a huge success since it’s backed up by standard features which would be useful in the long run. Do not waste time, you are given a great chance to earn money! Take this opportunity and grow rich with us!

I represent the best project which will be the leader among many projects, join ISO. And with the best regards to the project team and investors so that everything is realized.

Great! Cryptassist will win the world, you can read it in any dialect

The undertaking is extremely aggressive and will work the world over. Much obliged for the gave article.

It all makes me willing to join you and wish all the best. Quite ambitious project, wee-designed whitepaper and roadmap. Innovative and creative. Perhaps the most successful project to date!

It is huge perception of cryptassist doing enormous push to convey the venture to the world effortlessly in an unexpected way. great instinct.

The mission of the Cryptassist is to offer everyone access to the world of encryption with many key tools.

It is huge perception of cryptassist doing huge push to convey the venture to the world effortlessly in an unexpected way.

One of the many key features that Cryptassist will offer is a revolutionary Debit Card which will be issued to users after passing a KYC procedure.

Really looking forward to this project, I hope the team will continue good job!

CryptAssist very valuable and innovative project and very investment-worthy and its perk is amazing also,
this company is definitely waiting for great success.
#CryptAssist #CTA
https://www.cryptassist.io

Mielestäni Cryptassistin käsite on erittäin mielenkiintoinen ja innovatiivinen. Se, mitä he kehittävät Cryptassistin kanssa, on foorumi, joka ei ole mikään ennen, on se, mitä jokaisen kriittisen teollisuuden tarvitsee.

Lisäksi jos Cryptassist pystyy suorittamaan tämän maksukortin, kortti, jota voidaan käyttää vaihtoehtoisena pankkikorttina missä tahansa Visa- tai MasterCard-kortilla, Cryptassist voi tulla huippuprojektiksi, koska yhteisö on odottanut tällaista korttia pitkään aikaan.

En voi odottaa kokeilla kaikkia Cryptassist-alustan toimintoja. Mahtava ratkaisu.

I adore the venture that cryptassist will convey to crypto to the devotee, it will be more valuable, than some other ICO additionally has numerous points of interest

Cryptassist on erinomainen projekti, joten älä yllätä, jos monet sijoittajat liittyvät tähän projektiin.

Cryptassist luo linkin kriittisen valuutan ja sen käyttäjien välillä.
Salausvalu ja blockchain on tulevaisuus.
Cryptassistin salausvaluutat ovat kaikkien käytettävissä!
Hanke ja kehittäjät toivovat parhaiten!

Cryptocurrency and Blockchain is the future! #Cryptassist was founded on the idea that cryptocurrency should be accessible to everyone! #Cryptassist will bring cryptocurrency to people from all walks of life!
#Cryptassist - all in one!

Cryptassist is Excellent Platform for Analytics, Trading and Communication !..

Very nice , the project cryptassist have a very well plan project, it attract a lot of attention to the industry because it bring different feauture that bring more solutions to the problem that other crypto are facing today.

I see that Cryptassist is a great project, which has a reliable team, so do not be surprised if many investors joined in this project and I am confident of future projects can be run smoothly and successfully.

The project moves up smoothly ,I am sure the idea of the project has many interesting and promising, I wish the team to develop this project as large as possible and ambitious, and the investor good profits #CryptAssist #CTA https://www.cryptassist.io/

Many of my friends have already invested in this project and I listened to their opinion.

Coin Marketplace

STEEM 0.68
TRX 0.10
JST 0.076
BTC 58667.85
ETH 4730.20
BNB 647.42
SBD 7.30