seneng liburan Idul Fitri, maaf & lahir batin

in #esteem3 years ago

Assalamu'alaikum minangka kanca kang setia lan setya
Muga-muga kabetahan saka iman lan Islam tansah Allah swt tuku ing kita.



![image]() ***Sorry yen iki ngirim sethitik liyane kanggo kedhaftar Segama steemians sing iman karo kula sing ora Jeksa Agung bisa ngetokake Islam.Ini ing-toleransi lan ing nanging kamar iki wis bisa dipisahake. Ing wusana, aku seneng congratulate 'Idul Fitri 1439 H / 2008 M, kita welcome bali dina fithrah. Ucapak slamet 'Idul Fitri iki liwat media sosial kayata iki ing bab kawitan aku lakukan.Media steemit iki aku bisa ngomong iku salah siji saka media sosial paling kakiyatan Aku sijine cathetan sethitik kang banjur migunakaken dening kedhaftar steemit.Sehinnga, siji blunder menyang kang ora bisa dielakkan.Meskpiun iki donya virtual, nanging pracaya kula iku nulis ora kurang lan ora luwih saka langsung uga kita dhewe. :) Dadi, saben kesalahan lan siji saka nulis cilik sandi (kirim, komentar, Mbales komentar lan ing), banjur nyuwun pangapunten pangapuraning Pangguna ini.Segala platform steem salah teka saka kula sing isih learning lan kabeh sing tenan kepeunyaan Allah .*** ![image]()
# follow @abiumi
Sort:  

Go here https://steemit.com/@a-a-a to get your post resteemed to over 72,000 followers.

This post has received a 10.18% upvote from thanks to: @abiumi.
For more information, click here!!!!

If you use our Robot before your post has 1 day and get an Upvote greater than 1%, you will automatically receive Upvotes between 1% and 10% as a bonus from our other robots.

Do you know, you can also earn passive income after every bidding round simply by delegating your Steem Power to @minnowhelper?
you can delegate by clicking following links: 10 SP, 100 SP, 500 SP, 1000 SP or Another amount

Help support @minnowhelper and the bot tracker by voting for @yabapmatt for Steem witness! To vote, click the button below or go to https://steemit.com/~witnesses and find @yabapmatt in the list and click the upvote icon. Thank you.

Voting for @yabapmatt

Release the Kraken! You got a 8.42% upvote from @seakraken courtesy of @abiumi!