по смртта на Ху

in #esteem3 years ago

Позицијата на Ху како генерален секретар на партијата беше преземена од Жао Зијанг, кој продолжи со многу економски и политички реформи на Ху. Еден ден , во 1989 година, imageдемонстрација од мал обем го одбележа и побара владата да го преиспита своето наследство. Една недела подоцна , еден ден пред погребот на Ху, околу 100.000 студенти маршираа на плоштадот Тјенанмен, што доведе до протести на плоштадот Тјенанмен во 1989 година. По соборувањето на властите од протестите во 1989 година, кинеската влада ги цензурираше деталите за животот на Ху во Кина, но официјално го рехабилитираше слика и ги укина цензурните ограничувања на

Sort:  

World of Photography
>Visit the website<

You have earned 5.05 XP for sharing your photo!

Daily Stats
Daily photos: 1/2
Daily comments: 0/5
Multiplier: 1.01
Server time: 00:50:36
Account Level: 0
Total XP: 20.25/100.00
Total Photos: 4
Total comments: 0
Total contest wins: 0
When you reach level 1 you will start receiving up to two daily upvotes

Follow: @photocontests
Join the Discord channel: click!
Play and win SBD: @fairlotto
Daily Steem Statistics: @dailysteemreport
Learn how to program Steem-Python applications: @steempytutorials
Developed and sponsored by: @juliank

What are you doing this people?

What are you doing this people?