Ok per say

in #esteem3 years ago

Milers d'alumnes anglesos es van inspirar recentment als centres d'anglès de Wall Street a Àsia a través d'una sèrie d'intervencions motivacionals i tallers interactius de Nicole Maxali, l'actor nord-americà que va jugar un paper principal en la sèrie d'episodis de 80 episodis que componen el curs WSE.

Nicole va compartir el seu consell per mantenir-se motivat i assolir els seus objectius en més de 20 esdeveniments emocionants en 11 escoles de WSE a 3 països durant el març de 2018. Nicole es va sorprendre amb la recepció dels seus fans en WSE Corea del Sud, Hong Kong i Xina. Nicole va dir: "Stillspinning i recuperant-me de la meva gira per 3 setmanes a Àsia. On he visitat tres països, cinc ciutats i es reuneixen més d'un miler dels meus fans asiàtics. I els meus videos en directe han estat vistos per més de 100.000 fans a Xina. Va ser un remolí d'un viatge ... "

Un exemple d'un d'aquests fanàtics és l'alumne de WSE, Samuel Yan, que va dir que "la participació de Nicole ens inspira realment. Pren-te el temps per escoltar la teva veu profunda. Seguiu el cor per anar als vostres somnis, no importa si hi ha dubtes, pors, obstacles ".

image

El personatge de Nicole Khae és un dels personatges principals de la sèrie de televisió que ajuda els estudiants de WSE a aprendre anglès durant 20 nivells des dels principiants fins als avançats. Els estudiants segueixen el seu viatge de descobriment mentre persegueix els seus somnis a Nova York.

Els esdeveniments dels centres WSE van incloure a Nicole un discurs motivacional sobre com ha superat les situacions difícils de la seva vida per seguir endavant. Això es pot relacionar amb l'aprenentatge d'anglès i amb l'ajuda dels alumnes de l'equip en un centre d'anglès de Wall Street.Nicoleus també va córrer una classe d'interpretació compartint alguns consells principals de la seva experiència com a actor i productor a Nova York.

Nicole va sortir a visitar alguns dels llocs d'interès de les ciutats que va visitar, incloent Busan, Seül, The Hong Kong Flower Show i The Peak, The Bund a Xangai, The Forbidden City i fins i tot la Gran Muralla de Xina!

Reproductor de vídeo

00:00

00:00

Anem a deixar l'última paraula a Nicole (o Khae)!

"Gràcies a tots els que van fer possible aquest viatge a Àsia ... Estic beneït per tenir una carrera tan reeixida fins ara, i encara més agraït, em vaig a viatjar pel món com el meu treball. Tot això no seria possible sense @wallstreetenglish_global @wsehk @ wsekorea i per descomptat WSE Xina (wse.com.cn) "

Fes un cop d'ull a més informació sobre el viatge de Nicole i els esdeveniments divertits dels centres de WSE en aquesta publicació de Facebook i l'hashtag d'Instagram:

Sort:  
UpvoteBank
Your upvote bank
__2.jpgThis post have been upvoted by the @UpvoteBank service. Want to know more and receive "free" upvotes click here