Alldutch verliest een van haar oprichters

in #life3 years ago (edited)

4bl2gs45rm.png

Vandaag kwam via Facebook het bericht door, dat Jack Johannes Hemp (op Steemit @jackjohanneshemp op Whaleshares @jjhemp) is overleden. Jack werd 45 jaar. Hij is in zijn huis gevonden en naar het nu lijkt, overleden aan een hartinfarct.

Jack was mede-oprichter van het Alldutch account en de Alldutch Discord server. Hij heeft zich zowel op Steemit als op Whaleshares ingezet om Vlaamse en Nederlandse gebruikers berichten te laten plaatsen in hun eigen taal.

Jack had een visie, hij wilde zijn real life vrienden laten kennismaken met cryptocurrency en de blockchain, en tegelijkertijd zijn online vrienden laten kennismaken met de kunstuitlatingen van zijn real life vrienden. Op Whaleshares heeft dit de vorm aangenomen van een "Dutch Hangout", een praatuurtje waar Jack als host de aanwezigen informeerde, en het gesprek gaande hield. Elke week nodigde hij een gast uit voor een interview. Het was altijd gezellig.

Jack, je gaat gemist worden. Wie gaat alle dames nu aanspreken met "Bloem"?


Foto van Jack's post

Sort:  

Wat een vreselijk bericht ik heb het gemist. Ik ben door hem altijd erg geholpen. Ik wens iedereen die hem kende en liefhad sterkte in deze moeilijke tijd

Thanks for using eSteem!
Your post has been voted as a part of eSteem encouragement program. Keep up the good work! Install Android, iOS Mobile app or Windows, Mac, Linux Surfer app, if you haven't already!
Learn more: https://esteem.app
Join our discord: https://discord.gg/8eHupPq

Iedereen die hem kende Gecondoleerd.

Posted using Partiko Android

Familie, vrienden en kennissen gecondoleerd... ik schrik van dit bericht.

Posted using Partiko Android

Congratulations @alldutch! You received a personal award!

Happy Birthday! - You are on the Steem blockchain for 1 year!

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking

Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!