Hur konverterar man OLM-filer till Outlook PST-format på Mac?

in #olmlast month

Med en hög effektivitetsgrad konverterar du dina OLM-filer till PST-format i Mac med ett klick utan ansträngning. Applikationen körs smidigt på alla Mac-versioner snabbt och exakt utan att skada datans originalitet. Applikationen konverterar alla e-postmeddelanden, meddelanden, bilagor, anteckningar och kontakter.

Varför konvertera dina OLM-filer till PST-format?

Om användaren vill överföra all data till Windows-systemet från Mac måste de använda OLM till PST-omvandlare. Alla Mac-filer sparas i OLM-format medan Windows-systemet använder PST-format. Därför, om användaren flyttar från MAC till Windows måste de konvertera sina OLM-filer till PST-format.

Varför använda denna OLM till PST-omvandlare på MAC?

OLM till PST-omvandlaren är ett smart sätt att konvertera alla dina OLM-filer till Outlook PST-format utan avbrott. Applikationen ger ett steg för steg konvertering av dina OLM-filer med ett enda klick.

Att använda denna smarta applikation för konvertering av dina OLM-filer till PST-format är mycket bättre än att konvertera filerna manuellt. Denna tredjepartsapplikation ger dig allt stöd och omedelbart konverterar dina filer. Låt oss prata om detta i punkter för bättre förståelse.

• En hierarki upprätthålls av applikationen för användarna
• En säker och säker konvertering sker
• I några steg konverteras konverteringsuppgiften
• En smidig konvertering beviljas av ansökan
• Fungerar i alla Mac-versioner
• Konverterar all din data inklusive meddelanden, kontakter, e-postmeddelanden, bilagor och anteckningar
• Hög effektivitet
• Full noggrannhet

Det här är några av anledningarna att välja den här fantastiska applikationen som lösningen för att konvertera dina OLM-filer till PST-format.

Steg för att följa för att bearbeta konverteringsuppgiften

Användare måste följa några av stegen för att konvertera sina OLM-filer till Outlook PST-format för att överföra Mac-applikationer till Windows. För att konvertera filerna nedan är stegen som användaren måste följa:

Steg 1- Installera först programmet på din Mac (kan ladda ner vilken version av Mac som helst)
Steg 2- Klicka på alternativet “lägg till OLM-filer” (användaren kan välja filer eller kan automatiskt välja filer)
Steg 3- Välj de utmatningsalternativ där du vill konvertera dina OLM-filer
Steg 4 - Välj sedan den destinationsväg där du vill spara filerna.
Steg 5- Klicka äntligen på generera alternativ för att konvertera filen

Dessa steg kan utföras av alla användare oavsett om de är relaterade till den tekniska bakgrunden eller inte.

Funktioner i denna smarta omvandlare

Titta på några av dessa fantastiska funktioner i den här smarta omvandlaren.

1. Konverterar data direkt: - Applikationen konverterar data smidigt och direkt. Utan några begränsningar för datastorleken sker konverteringsprocessen.

2. Valda ELM-filer konverteras: - Användare kan konvertera ELM-filer selektivt eller kan konvertera dem i bulk. Således står omvandlaren i alla användarnas förväntningar.

3. Förhandsgranskning av valda filer: - En förhandsgranskning av filer görs före och efter konverteringsprocessen. Systematiskt granskas och konverteras applikationen.

4. Konvertera filer enligt ditt val: - Användare har möjlighet att konvertera filerna antingen de kan konvertera selektivt efter önskan eller så kan de använda ett automatiskt sätt att konvertera sina filer.

5. Användarstödgränssnitt: - Programmet tillhandahåller ett användarstödjande gränssnitt så att det inte finns något problem eller problem för användaren. Detta användarvänliga gränssnitt hjälper användaren att konvertera filerna smidigt.

Avslutande ord

Ladda ner den här smarta konverteraren och konvertera dina OLM-filer till PST på ett smart sätt. Applikationen står i alla förväntningar hos användaren. På vilken version av Mac som helst kan användaren konvertera data. Uppgifterna konverteras direkt utan hinder. Data konverteras med full noggrannhet och hög hastighet med detta stödjande verktyg. Använd demoversionen innan du köper den licensierade versionen.