You are viewing a single comment's thread from:

RE: Learning Skin Retouching

in #photography10 months ago

Heheh, ei oo paljoa ollu vaihtoehtoja siitä että jättääkö ihoon näkyviin virheitä ja tekstuuria vai ei kun ei oo osannu silotella täydellisyyteen. Mutta joo kyllä se on aina mun tavote että iho näyttäis kuitenkin iholta, uskottavalta. Siinä kohtaa kun ihosta poistetaan kaikki huokoset, pisamat ja joka ikinen hiuksenhieno juova, menee multa maku. Pyrin aina siihen etten tee mitään ns. rakenteellisia muutoksia tai muutoksia mihinkään pysyvään esim luomiin, ainoastaan semmosia mitkä ois jollain tavalla periaatteessa oikeassa elämässä myös mahdollista.

Värikuvat on yks prkl kun niissä erityisesti ihon sävyt on todella todella vaikeita, ei anna anteeksi tippaakaan. Tästäkin kuvasta on olemassa vielä RAW-versio missä sen todellakin näkee miten epämääräisiä värejä ja laikkuja sitä ihossa onkaan. Tämä before on siis sen jälkeen kun olen jo rukkaillut camera raw:ssa kuvan yleiset sävyt, kontrastit, yms kohilleen.

Mukavaa että kommentoit suomeksi välillä, pääsee itekkin harjoittamaan äidinkieltään. On kyllä lähes ala-arvoista tämä oman kielen käyttö, ihan varmasti kielioppini on parempaa englanniksi koska sitä tulee käytettyä niiiiin paljon enemmän kirjallisen tekstin tuottamiseen.

Coin Marketplace

STEEM 0.19
TRX 0.03
JST 0.026
BTC 18953.67
ETH 585.00
SBD 3.16