Autumn werni

in #photography2 years ago (edited)

Autumn udan-udan saka pengeling-eling -
Rush, kaya alam, kabeh kang dadakan,
Minangka pain ing dodo saka manis gerah,
Kaya tamu teka ing uninvited.
Swara saka udan irungnya mlaku stream saka taun,
Ngumbah adoh bobot saka taun lan arep bali,
Tearing saka pundak kasusahan lan adversity,
Lan muda blooms ing nyawa maneh:
Maneh, kita mbukak rampant liwat puddles,
Lan semprotan manuk sing mabur ing pinggir,
Iku mung loro kita maneh, lan kita ora perlu sapa.,
Lan perantauan seneng ing tumit.
Lan iku ora matter sing puddles nyuda-jero,
Udan-nakal karo ora getun wis,
Kang ora iku meri, aku guess,
Mulane, tanpa shutting mudhun pours lan pours.
Lan taun ora bakal mbusak pengeling-eling,
Udan autumn - bakal padha njaluk wong....
Lan jantung tega kanggo wong-wong manis gerah,
Kang ing lalen tau pindhah adoh.

59.jpg

Minangka autumn ing emosi loman,
Carane delightfully flirtatious karo everyone!
Dheweke nyawa kebak roman
Lan ngelak saka panganiaya, liburan, seneng-seneng.
Carane akeh werna ing rombongan dheweke sijine,
Tastefully dekorasi kabeh tetanggan,
Lan kabeh kanca-kanca ing werni panjenengan diundang,
Aku arep everyone kanggo katon ing saben liyane.
Dheweke pisungsung-pisungsung lan kurban sing kepileh,
Dheweke sujud ngruwat presents,
Lan ngulungake metu lavish paesan.,
Kang dheweke dhéwé, Ratu, ageman.
Angin Autumn swirled ing waltz,
Kang pisanan cavalier ing werni.,
Lan paling judhul banget bangga,
Karo udan padha duwe akèh iku penting kanggo nindakake.
Bal autumn loman lan grapyak,
Lagi inspirasi lan kaendahan, ora kanggo occupy.
Lan autumn kanggo wong iki sing ngucapke matur nuwun,
Dheweke mangerténi carane kanggo nguripake ing pesona!

60.jpg

Oh, rwaning gamelan lace,
Panjenengan rustling ditresnani ing kuping,
Menehi manis kasenengan
Lan autumn ndadekke roh.
Godhong spinning ing sepi tari,
Mudhun kanggo lemah.,
Fly, fly prominences
Papan dalan dawa,
Lan godhong rustle kaya song
Bab dina seneng lan tebih,
Bab muda kita apik
Karo katresnan resik lan dhuwur.
Kaya rustle saka autumn ing katresnan
Rustling saka godhong mabur.
Dina, ing cahya saka srengenge murup,
Ambungan maneh Rowan rerumput.
Lan whispering autumn: "aku tresna!
Aku menehi rasa seneng urip,
Nanging rauh aku bakal njupuk sampeyan
Ing udhara lan mangsa bakal nyumerepi."

62.jpg

Pecahan saka panas njaba jendhela
Muni, kasebar dening angin,
Sedih bab cuaca siji,
Sing bakal nyandhang mati rauh India panas,
Sing srengenge bakal dadi adhem,
Bakal ora ngelus-elus kanggo ngirim cahyo,
Lan ana tari angin tendean,
Lan bakal nyawiji ing dina saka lilin.
Tiba bakal buyar ing godhong
Raindrops sedih pola,
Lan tarik ing suket
Gambar saka inconsolable padu.
Ora arep panas kanggo ninggalake,
Iku ora kaya parting.,
Lan bakal nyawa keno
Short-term tanggal karo wong.
Lan autumn kabeh ing kabeh,
Srengenge warms cobwebs,
Minangka yen karo panas lan loro saka,
Nanging panginten bab kang gedhéné.

61.jpg

CANON EOS 750D Kit 18-135 IS

Sort:  

This post has received a 50.00% upvote from @lovejuice thanks to @schmidt2015. They love you, so does Aggroed. Please be sure to vote for Witnesses at https://steemit.com/~witnesses.

You got a 31.71% upvote from @joeparys! Thank you for your support of our services. To continue your support, please follow and delegate Steem power to @joeparys for daily steem and steem dollar payouts!