Valittajat

in #suomi11 months ago (edited)

"Hei vaan ja anteeksi nyt tämä, en normaalisti valita kovinkaan paljon julkisesti, tai noh, valitanhan minä, mutta olen naamionut sen sellaiseksi mukahauskaksi: enhän_minä_nyt_oikeasti_ole_millänsäkään_vaikka_vaahtoan_tässä_todella_raivokkaasti -jutuksi. Mutta siis nyt kun on oikein kunnon sivukin sitä varten että voi valittaa, niin kaippa sitä oikein täytyy, ihan tosissaan valittaa, eikä vain leikkimielisesti ja sarkastisesti. Vai onkohan se ironisesti. Noh, kumpaakaan ei ole tällä kertaa luvassa koska sivulle joka oikein selvällä suomenkielellä sanoo että voi valittaa, niin pitäähän sitä valittaa sitten ihan tosissaan. Vitsailematta.

Aattelin vaan että noi remppatyypit tässä mun kerrostalossa on koteloineet noi lisäkerroksen putkitukset tuossa käytävässä ärsyttävästi niin, että ovesta kun tulee ulos rappukäytävään, on kulkutila on jotenkin tosi ahtaan tuntuinen. Tai ei ainoastaan tuntuinen, vaan ahdas ihan oikeasti. Ottaa päähän. Siis ei se lisäseinä, vielä ainakaan, vaan se ahtaus. Onko niin että kun halvalla on tilattu niin siihen halpaan remppaan ei kuulu ollenkaan viistojen kotelointien tekeminen? Pitää tehdä vain suorakulmia. Muita, tässä tapaukseessa esimerkiksi tylppäkulmaa, ei tunneta. Tai jos tunnetaan niin ei osata tuota kipsilevyä tai mitä siinä koteloinnissa sitten käytetäänkään, leikata viistoon. Ja jos osataan leikata viistoon, niin ei ainakaan osata asentaa sitä viistoon. Niin että asukkaalle jäisi vähän enemmän tilaa siirtyä ovesta sisään tai ulos. Siihen kulmaan kolahtaa joka kerta laukut, selkä tai kyynärpää kun menee ohi.

2saniaistamukamentti.jpg

Toinen valituksen aihe tällä kertaa ois tuo Netflixin genret. Tosirikos, eksentrinen ja niin edelleen. Eikö joku noista perinteisistä genreistä kuten toiminta, fantasia, romanttinen komedia tai dokumentti olisi käyneet? Miksi pitää keksiä tonneittain uusia kun on olemassa ihan oikea, validi termikin? Fiktiivinen dokumentti. Joo, joo, onhan siellä erikseen lajityyppi ja kategoria, mutta lajityypillä fiktiivinen dokumentti ei löydy tällä hetkellä kuin yksi leffa. Ymmärrän, että mukamentti on hauska sanaleikki, mutta ehkä se olisi kannattanut jättää sinne känni-illan keksinnöksi. Fiktiivinen dokumentti on nyt vain yksinkertaisesti parempi. Se on siis kuin dokumentti, mutta fiktiota. Sitä ei ole oikeasti tapahtunut, näyttelijät saattavat näytellä omia itsejään, mutta tapahtumat ovat keksittyjä. Ei siis mukamentti, vaan fiktiivinen dokumentti. Tai pseudodokumentti.

Kyllähän se kieltämättä oli hauska seikka että juuri siinä mukamentissä minkä näin, tapettiin Matthew McConaughey hukuttamalla, ei kuitenkaan lopullisesti vaan vain hetkeksi, ja ettei kukaan oikeasti muista Benedict Cumberbatchin sukunimeä, tai osaa lausua sitä, mutta kyllä genren silti pitäisi olla fiktiivinen dokumentti.

Kolmanneksi vielä HBO Nordicista sekä Kirjastokinosta se että miksei siellä ole mahdollista antaa peukkua ylös tai alas? Ihan vaan sen takia että muistaisi mitä on jo nähty ja mitä ei kannata katsoa uudelleen. Kyllä, on olemassa monia sarjoja ja leffoja mitkä ovat olleet niin mitäänsanomattomia, että niistä ei muista enää mitään kuukausi katsomisen jälkeen. Siksi olisi hyvä juttu jos voisi ruksia, peukuttaa tai muuten merkitä sarja tai elokuva.

Ei mulla muuta.

Tänään.

Kiitos että sain valittaa."

www.valittajat.com
valittajat.jpg

P.S.
Nerokas mainoskikka! Yrityksen nimi ainakin jää mieleen ja tällaisten sanoihin takertujien vuoksi yritys saa vielä ilmaista mainostusta.

Sort:  

Kiinteistövalittaja, LKV

On siis hyvä että edes yksi valituksen aiheistani koski jotain kiinteistöä.

Kyllä.

Asuntomyyjä => asuntomyyrä

Congratulations @jokinmenipieleen! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You distributed more than 6000 upvotes. Your next target is to reach 7000 upvotes.

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

You can upvote this notification to help all Steem users. Learn how here!

Coin Marketplace

STEEM 0.16
TRX 0.03
JST 0.026
BTC 13735.21
ETH 405.42
USDT 1.00
SBD 0.99