Nha Trang ไปเที่ยวญาจาง

in #thai2 years ago (edited)

Read this post on TravelFeed.io for the best experienceHello, my dear friends

Hello dear friend and today I have many photos to bring to friends . 6 months ago I traveled to Nha Trang.

And I have kept a lot of photos Because along the way there are beautiful scenery throughout So I couldn't resist keeping those photos to share.

สวัสดีเพื่อนที่รักและวันนี้ผมมีรูปถ่ายมากมายที่จะนำมาให้เพื่อนได้รับชม เมื่อหกเดือนก่อนที่ผมมาเที่ยวเวียดนาม เพราะว่าระหว่างทางที่ผมเดินทางนั้น มีภาพวิวทิวทัศน์ที่สวยงามมากเลยครับ ผมจึงได้เก็บภาพไว้เป็นความทรงจำที่ผ่านมาทางนี้ ตั้งสองข้างทางนั้นเป็นธรรมชาติที่มีความอุดมสมบูรณ์สดชื่น ครับ สวนกาแฟที่ชาวบ้านแถวนั้นปลูกเอาไว้เยอะเยอะเต็มสองข้างทางเลยครับ ทำเอาผมทนไม่ได้ที่จะต้องลงไปแวะชิมรสชาติของกาแฟแถวนั้น ครับ และก็ ไม่ผิดหวังเลย ครับ กับรสชาติของกาแฟที่เวียดนามนั้นเข้มข้นและไม่เหมือนกับแถวทางบ้านของผม ครับ แม้แต่วิธีการจงกาแฟก็ไม่เหมือนกันครับ กาแฟที่เวียดนามมีรสชาติเข้มข้นมากครับ ความเข้มข้นของกาแฟบอกได้เลยครับว่าเข้มข้นจนน้ำกาแฟเหนียวเลยครับ สรุปได้เลยครับว่าใครชอบกาแฟรสชาติเข้มข้นผ่านมาทางนี้แล้วอย่าลืมแวะชิมดูนะครับ ระหว่างที่เดินทางนั้นจะมีบ้านผู้คนอยู่ห่างกันมากครับ ต้องนั่งรถเป็นระยะเวลานานกว่าจะเจอกลุ่มหมู่บ้านครับ ถ้าใครจะคิดเดินทางมาทางนี้แล้วก็ต้องเตรียมตัวให้ดีนะครับเพราะว่า ระหว่างทางนั้นผมไม่ค่อยเจอปั๊มน้ำมันหรือร้านอาหารเลย ครับ เท่าที่สังเกตุเห็น และผมต้องเหมาแท็กซี่เพื่อเดินทาง ครับ เพื่อความปลอดภัยเพราะว่าเค้าเป็นคนจำนานพื้นที่ ครับ ระหว่างเดินทางผมได้เจอกับด่านตรวจด้วยครับและเขาก็ไม่ได้ตรวจสอบอะไรมากมายครับแค่เรียกดูอย่างเดียวแล้วก็ให้ผ่านไปได้ ครับ เราแค่บอกเขาว่าเป็นนักท่องเที่ยวแค่นั้นก็พอ ครับ ส่วนระยะทางจาก ดาลัด ไป ญาจาง ขอถือว่าไกลพอสมควรครับ

This is a photo when I stayed at the hotel. My wife and I stood by the window looking downwards, feeling very high. So my wife and I take a picture together. After that, we plan to visit Vinpearl Land.

Friends, have seen these photos and how you can comment. For the benefit and accuracy of other people

Thanks to all friends for their support and follow up.

สวัสดี ครับ เพื่อนๆ ทุกคน วันนี้ ผมได้นำภาพถ่าย วิวทิวทัศน์ มาให้เพื่อนๆ ได้รับชม ครับ หลังจากที่ ผมไปเที่ยวเวียดนาม มาครับ ผมก็ได้เก็บภาพถ่าย บางส่วนมา นำเสนอ ให้เพื่อนๆ ดู ว่า มีความสวยงาม อย่างไรบ้าง ภาพถ่าย ที่ผมได้ถ่าย เก็บไว้เยอะมาก แต่หน้าเสียดายครับ ที่ผมไม่มีกล้อง คุณภาพสูง ผมใช้โทรศัพท์มือถือครับ ในการถ่ายภาพฃองผมในครัังนี้ ครับ บางทีภาพที่ได้ อาจจะได้คุณภาพไม่ดี มากนะ แต่ผมก็ยังดีใจครับ ที่ได้เก็บภาพถ่ายสวยๆ เอาไว้ดูตอนกลับถึงบ้านครับ อันที่จริงก็กะเอาไว้ว่า จะได้เอาไปอวดเพื่อนๆ ด้วยนั้นแหละครับ

ภาพถ่ายนี้ ผมได้ถ่ายเก็บเอาไว้ตอนที่ ไปพักอยู่ที่โรงแรมในเมืองญาจาง ของประเทศเวียดนาม ตอนนั้นเป็นเวลาเช้า อากาศดี มีแสงแดดสาดส่องลงมา กระทบกับพื้นน้ำ ทำให้เกิดแสงสะท้อน จากพื้นน้ำดูสวยงามเป็นะรรมชาติ มากๆ เลยครับ แต่เสียดายภาพที่ออกมามันไม่สวยเท่ากับเราได้ไปสัมผัด ด้วยตัวเองครับ ผมที่เขียนมานี้ไม่ได้ฟังเขาเล่ามาหรือได้ยินมา แต่สิ่งที่เล่ามานั้น ผมก็ได้สัมผัดกับตัวเอง ผมจึงอธิบายได้ ผมจึงอยากแนะนำ สำหรับคนชอบเดินทาง ลองแวะเที่ยวชมได้นะครับ

Sunrise Ocean View Apartment

60 Tran Phu (Muong Thanh Nha Trang Apartment

ภาพนี้ ผมถ่ายตอนที่ผมพักอยู่ที่โรงแรมครับ

Image galleries are not supported by your current frontend. View this post on TravelFeed.io for the full experience.

Thanks to all my friends and see you later.

เพื่อนเห็นภาพถ่ายแล้วมีความคิดเห็นอย่างไร comment กันมาได้นะครับ

^---^
**วันนี้ก็ไม่มีอะไรมากไปกว่านี้แล้วครับต้องขอขอบคุณทุกท่านที่คอยให้การสนับสนุน กันตลอดมากครับ**.
ขอขอบคุณ เพื่อนๆทุกคน ที่คอยติดตาม เรื่องราว เสมอมา

@prapanth

https://www.instagram.com/anuttarestaurants/

https://www.facebook.com/prapanthView this post on TravelFeed for the best experience.

Sort:  

Thanks for using eSteem!
Your post has been voted as a part of eSteem encouragement program. Keep up the good work!
Dear reader, Install Android, iOS Mobile app or Windows, Mac, Linux Surfer app, if you haven't already!
Learn more: https://esteem.app
Join our discord: https://discord.me/esteem

Hi!! Where are your new posts?!

Take care.

cp5fbo.png

โพสต์นี้ ได้รับการเสนอชื่อ เข้าร่วมการประกวด
Landscape Photography Contest ครั้งที่ # 3
นอกจากนี้ ยังได้รับ ป้ายเสนอชื่อ กำกับคุณภาพ ในนามของ @thaiteam ป้ายนี้
คุณสามารถเพิ่มเติม ในโพสต์นี้ได้ โดยการแก้ไข แต่ไม่สามารถ นำไปใช้ในโพสต์อื่น
เนื่องจาก เป็นป้ายกำกับคุณภาพของ @thaiteam.

ลิงค์ไปยังโพสต์ของคุณ Nominate Post Day # 6


cp5fbo.png

Good Work!


nominate photo Smaller.png

@thaiteam

ขอบคุณครับที่สนับสนุนโพสต์นี้เข้าร่วมการแข่งขัน

Hi @prapanth,
Thank you for participating in the #travelfeed curated tag. To maintain a level of quality on the project we have certain criteria that must be met for participation. Please review the following: https://travelfeed.io/@travelfeed/updated-how-to-participate-on-travelfeed-io
We require at least 250 words, but your post has only 164 words.
Thank you very much for your interest and we hope to read some great travel articles from you soon!
If you believe that you have received this comment by mistake or have updated your post to fit our criteria, you can ignore this comment. For further questions, please contact us on the TravelFeed Discord.
Regards, @travelfeed

Did you know that you get larger upvotes when posting through TravelFeed.io? Also, thanks to the travel writing contest by @invisusmundi you can now earn up to 100 STEEM on top of the post rewards when posting through our new platform TravelFeed.io! Read the contest announcement for more information on how to participate.

We are continuously working on improving TravelFeed, recently we presented at SteemFest⁴, published our Android app and launched our Steem witness.

Please consider voting for us as a witness. If you're not sure how to do that, it's easy: Head over to our Support Us page and hit the witness voting button to vote with Steem Keychain, or Steemconnect if you are not a Keychain user. Alternatively, use this Steemconnect link or head over to the Steemit Wallet and enter travelfeed in the box.


Learn more about TravelFeed by clicking on the banner above and join our community on Discord.

Congratulations @prapanth! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You distributed more than 20000 upvotes. Your next target is to reach 21000 upvotes.

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

You can upvote this notification to help all Steem users. Learn how here!